Friday, July 2, 2010

masa dh tibe ;)

salam..
aii kwn2.. terima kasih cik ucapkan na sbb rajin layan blog cik..
arine kire entry terakhir cik tuk minggu ne na.. -ecehh dah ckp kedah  kui2 ;)-
sebelum cik nk jejakkan kaki cik kat UUM...
UUM im caminggg... ummm (belagak je padahal dalam ati ne x excited pun takut tau x)
harap2 cik mampu la nak tempuh life cik kat sane..

oke2 arinenye entry sebenrnye cik nk buat spesial dedicate tuk kwn2 cik,,so
klu korg bce kene bce dengan hati tau ;)

pertama sekali special dedicate tu kwn baik cik :


RINI ;-


rini u are really2 my trutly frenz 4 me..pasne ko kat selatan cik kat utara.. selamat tempuh alam stdy..kui2 aku sebenarny cuak..masa aku tulis entry ne kn ati cik xtenteram huk2 cuak sgt2..
ko kene rajin2 kol aku klu free tau.,, jge diri tau,, dapat duit pt jgn lupe aku tau,, beli tiket flight nnti kte jumpe kat langkawi ; huk2... cik rindu sama kau,, nmpak je kite dekat tapi xsempat pun nk jumpe kan b4 masing bawak haluan sendiri ;- GONNA MISS U ya



EKIN ;-


ekin ne special dedicate cik tuk kamu,, kamu jage diri baik2 ya di s.Alam 2,, huk2 jagn noty2 ngn abg..
cik gonna miss u nk lepak2 umah kamu same2 ngn kawn2 kamu,,kim salam aan buat aneng ye..
kin jgn risau aan kat sini,, kin slalu la update blog...cik aan akan selalu ingt kate2 ekin nasihat2 ekin pasal "boy",,huk2




GG ;-

tQ cz being a very gud frienz 4 us... moga2 kite dapat berjumpe kembali tau,, jgn sangke yg buruk2 kami sume g blaja la,,lalalalla


ANA ;-


ana jge diri baik2 ye kt uitm,, huk2 wawawaw rase nk ngis la,,, aan dh xde dekat2 klu rindu aan g tgk pintu opis msti terbyg2 wajah aan huk2,, tQ cz being a very gud frienz,, hahah teman2 aan kat opis jalan2,, upzzz nnti aan balik jagn lupe blnje tau KennY tau ;).. ana klu sedey2 terus je msg aan sbb aan je paham ape ana rase ;) umm pasne dh xdapat g bowling same2 kn2,, ala sedey sgt2 ;)


ELLA & MAN ;-



hey korg 2 org klu tunang ke kwen ke jgn luperkan aku tau,, nnti cik aan amik fligt terus dari kedah p umah korg sanggup tau ponteng kelas -ewahhh hahaha kelas pun xmasuk lagi- nnti cik nk buat bisness pad kat sane,,tgu je cik kol dh de niat,, nnti dh abis blaja cik nk keje same2 korg ye ;) gonna miss u ela much2 more even kite xrapat mcm dulu but u are still my beloved frienz


KAWAN2 DPR

cik aan always keep our memory ,, so meh layan memory lame kite ;)



 muka muda2










kawanku yang dapat dapat further stduy FARRAH NADIAH, AZIE, FAAN, MIZA, AFNAN< HASANAH< FARAH< RAZIn yang len2 cik xsebut name tahniah ye,,, tapi cik tetap xlupe UDA
n sume2 la,,, korg mmg best<<
cik aan tetap anggap korg is the best xmungkin dapat dilupe,,, tah bila la nk dapat p Reunion lagi Kn2,, huk2
Rindu sgt2 zaman Dip tau,,pasne xtau la ape nasib cik kat sane,, ;(


SI DIA ;-

pesanan yg secret ade jodoh xkemana ;)


ummm... dah berjela2 pesanan cik kn,,wahahaha,, korg tata..
sampai sini je buat arine ;) korg tggu ye cik free.. harap2 la line tenet ok kat sane  huk2...
tatatatatata..
cik sedey sgt2 ne...
mak , ayah, sume m,cik2, kazen2 MAMA ANN WILL mISS Always...

JUMPE LAGI ;)

4 comments:

izfanora said...

merindui dgn iringan doa adalah yg terbaik.. lakukan yg terbaik di sna.. pesan akak, bantai sumer yg der dpn mata.. coz dh alang2 akan berendam air mata n berjauhan dgn keluarga.. ok.. gonna miss aan dgn gelak tawa di lantai bowling.. :) gid luck dear ~~

siti anisah abduL samad said...

hahaha..tq...

izfanora said...

most everything for you.. follow r blog akak.. kiter sama2 dlm sedih.. leh berkongsi cerita suke duka.. :)

siti anisah abduL samad said...

hahaha,,, dh follow dh akak