Friday, August 6, 2010

bebeRapa kejadian..

alohaa... salam bertemu kembali..
buat rakan-rakan sekalian..yang ade kat mane2 selagi masih bernafas..huhu..
key hari ini saya nak gantikan kata ganti diri daripada ' cek ' kepada "aku" sebabnya entri hari ini
lebih kepada emosi diri aku.. huhu..xpe kan.. ala aku tu xla kasar sgt. HAHA..Alamak tgk aku dh strt membebel ne..mcmne..hik2

kisah pertama.. jeng2 jeng.. agak sadis..

emosi sikit beb... 2 ogos..emm aku demam..biase naluri girl ne.. ngade2..lagi2 stress giler kot demam tp parents xde nk kene mkn ubt, nk kene p klinik..ishh nk kene basuh baju.. nk kene siapkan keje..nk kene blja.. ape lagi aku ne lain mcm sikit.. terus la aku mgamuk ngn dia.. emm sedeh sgt..die buat xpeduli je dia ckp ape dia boleh buat jauh ;(.. nk ngadu kat mak demam takut mak risau..yela aku ne kalu demam lain mcm sikit mlm2 msti meracau..tp alhamdulillah x meracau..tp time 2 mmg meroyan aku naik la.. 1 ari 1 malam kot aku menangis..(nasib xjd mcm P.ramlee)hahaha.. aku siap cakap kat mak aku yg aku sungguh2 nk berenti belajar..adehhh... tp mmg rase down gile..mase 2 bkn xde kwn2 yg care..tp aku xleh nk terima..ati tgh sedey sgt2 kot.. bile ngadu kat dia.. mkin dia marah aku..cisss..xpe2... bile aku pk balik nape la ku jadi patah semgat sgt.. aku ne x sekuat dulu semgat aku 2 kejap je.. 
 HAHA

 gelak2 sekejap..haha aku xnk bagi korg sume pun gelong mcm aku..hik2.. aku rase klu korg jadi n menjadi diri aku pun korg stress..kepenatan tahap melampau dengan class..jalan jauh kene berebut bas..dgn bdn yg xsihat..adehhh..pas tu ishh ne nk bagi tau ne..warga uum ne teruk la.. ade ke ptt dorg curi 3 pendrive aku????
      ishhh sape xsedeh weh.. act aku tertinggal pndrive 2 kat kosiswa mase aku print paper..( arrr korg pk la salah aku ke salah sape pendrive 2 hilang????)... hahahhahahah...pk2 la sendiri.. tp ala agak2 la weh boleh pulangkan kat kaunter kan2.. emm xpela xde rezeki...


Rentetan cerita kedua

5 ogos.... hahaha..ari yg sejarah la.. semunye x di rancang..akhirnye dengan memonteng byk kelas wawawa aan sudah pndai..horeyyyyyyyyyyyyyyy
dapat balik selangor...yahuuuu..setelah bersusah pyh akhirnye... tepat jam 2.45 am...sg.buloh im comingg... ... thnz dear amik bb... muahhhh....

kisah selingan :

Dear sHira.. HAPPY BESDAY 2 u... Sori Mlm 2 xdpt nk join main2 tepung..semoga pnjang umor n murah rezeki tau...
nnti aku uplod video ko yg ade kat ijah yg penuh ngn tepung 2....

p/s : mesti bila korang bace korg ckp ehhh poyoo nye la aan ne...hahahhaha..
ala mase xde l nk edit pic...
nak bagitau sume ne..aan dh kurus ;)... 4 last nk ckp syg luv u... kwn2.. ekin, rini, ana, ela, man, nad, wan n sume2 aan rindu korg bila la nk jumpe ne

2 comments:

izfanora said...

betul2 xbest uum nie yer.. huhu.. sian dier.. sbr yer.. kuatkan smgt.. :)

liyana said...

aan,,npe ni..jgn ptus asa ok..kte p0n sjeak kt upm ni..slalu xchat je..