Wednesday, October 20, 2010

salam

aii... salam semua.. lame nye xberkesempatan nak update blog.. nk g blog kwn2 sume.. rindu sangat-sangat.. al-maklumla cik gadis kini semakin busy.. hik2.. busy dengan life dengan kehidupan selepas jatuh dari tangga.. hahaha ishh ape la yang cik gadis merepek2 ne.. buat kwn2  rakan2 yang nk tau cite hati cik gadis.. okey.. arine cik gadis nk sharing.. hik2.. tanggal 26 hb ne besday cik gadis.. ishhh tinggal beberapa hari je lagi ne... macam xcaya la umur cik gadis dah 22 tahun... syukur... alhamdulillah... hik2... act.. ade 6 hari lagi.. semakin menghitung hari.. hahahahterasa seperi nak kawen plak nk hitung-hitung hari ne... tapi apa kan daya... tahun sendiri je la cik gadis sambut besday... ummm ingatkan tahun ne ade la hadiah romantik.. tapi jodoh cik gadis ngn si dia xpanjang.... tapi xpa la... hik2... dok sibuk2 dh kene tinggal dengan si pakwe lame entah kenapa 2 3 hari ne ade satu perasaan len .. dah lame cik gadis tak rase perasaan macam ne... rindu asik teringat.. asik mengharap die selalu online.... ummm... mesi korang2 xfaham kn2... mcmne lepas cik gadis ditinggal oleh sang arjuna cik gadis kenal with sombody... sedangkan b4 ne ade juga yang nk kenal-kenal tapi cik gadis buat bodoh je... ishhh ;)) bukan nk kata cik gadis sombong.. tapi hati cik gadis xmau nk layan... tp yang ne beza la.. peliknye baru kenal xkan la cik gadis dah admire kat die... iishhhh... tapi 2 yang ajaib bin bahagia...takkan semudah 2 hati cik gadis ne terpikat kat die.. padahal cik gadis baru ditinggalkan... tapi nk buat cmne.. Allah bukak hati cik gadis awal ... tapi rasenye klu di ajak bercinta u x lagi kot... terlalu awal cume cik gadis selesa bersama die... hik2 yang lebih berani lagi tu cik gadis dah ckp kat die yang cik gadis selesa kwn ngn die.. harap2 die boleh terima la... act malu la sangat uishh... hahahha... tapi nk buat cmne... ishhhh..
itu lah yang dinamakn kehidupan...

harap2 awak faham ape yang saya maksudkan... hik terasa malu ka pipi... adehhhh ;)))..

nak tau tak.. banyak sanga yang cik gadis buat sekarang ne... sebab nk ubatkan kekecewaan kat dalam hati ne... cik gadis beriadah... berjongging bersauna... untuk jaga kesihatan al maklumla  sekarang ne xde sape2 nk amik tau nk halang ape cik gadis nk buatkan.. jadi life baru mesti diteruskan.. tapi terima kasih la buat si dia yang telah kecewakan cik gadis.. sbb klu bkn sbb kecewa mesti cik gadis ak menjadi gadis yang serajin ini.. al maklumla bahagia... makan ..tido ...stdy.. msg die kol...gayut bapak lame... 3g... tapi sume 2 dh jadi kenangan.... jadi mase yang ade dapat di gunakan dengan sbaik mungkin.. yipipi... ;)) ehh boleh pulak hepy... tak la..kalau cik gadis nangis sape nk pujuk... nak xnak hidup ne kie kene teruskan.. supaya xmenyesal suatu hari nnti... 

dah la penat la nk bebel... moh2 layan pic2 cik gadis ye....

Pic ne diambil hasil ehsan-ehsan selepas keluar dari sauna  hik ;))







lihat dan hayati alam keindahan ciptaan Allah






SEKIAN SAHAJA UNTUK HARI INI :))

1 comment:

CINTAKU said...

apa yg kte nak pasti tidak akan...
tapi apa yg kte xsangka 2 akan dtg...
wlpun mse 2 kte xb'sedia menerima perkara itu...