Tuesday, December 7, 2010

keadaan yang memaksa

salam semua.. 
haaa kalau nak di ikutkan hari ini 6hb patutnye cik gadis xupdate pun blog.. tetapi disebabkan ade masalah dan rase ketidak puasan hati tahap yang melampau sesangat ne,,, aduhaii tuhan ja tau..
ape perasaan gadis sekarang ne... menangis sedey... ne semua gara-gara markah carry mark yang gadis baru dapat after exam malam tadi .. 4 information sekarang ne tepat jam 3.30 pagi... jam gadis berdetik.. tak tahan la.. tak tahan nak meluahkan perasaan ne.. rasa macam nak gile.. wah2.. agaknye macam suspen kn2.. :D 
gadis sangat tak puas hati la...pas exam tadi kawan kelas sume dok hingaq depa kata ramai dapat 0 untuk carry mark asgment individu subjek ne... gile.. gadis pu buat2 xtau je.. last2 sampai bilik terus tengok... Ya Allah.. la aku pun salah sorang yang kene 0 ke.. ok..kosong...~sangat2 sedey~ buka salah saya... saya tak bersalah tolongggggg...... saya penat buat asgment individu saya dah hantar..kenapa ne yang saya dapat...waaaaa ne sume gara-gara email yang saya hantar xsampai dekat inbox.. c lecturer 2..
menangis terus aku dan 2 juga..dah xsempat ape2..nasib la dah lepas exam..
tuhan je tau perasaan 2.. bile dok tanye geng2 depa pun sama..
ohh apelah nasib kami,,
dah la carry mark bagi tau ari exam..giler betol.. kalau dah tau ramai kosong kenapa baru nk paparkan carry mark 2..
bek tak yah kn..kn..
nape bukan 1 week b4 exam ade la masa aku nk p cari lecturer 2.. nak tanye kenapa..YYY... faham tak
kenapa kami dapat kosong... ne la padah nye hantar by email..
konon2 nak teknologi.. teknologi taik kucing la...
memang saje2 kn2 nak failkan aku.. even aku dapat jawab final tadi
bukan bermakna aku ley lulus cemerlang.. kalau dapat pun takat lulus jer..
ishhhhh... 10% aku hilang beb..
errr...... tak adil betol la...
bagila tau awal kat stdent yang die tak terima email
aku ne sorang yang sangat rajin tau
setaat ne xpenah lagila
aku xbuat asgment
o tak hantar
aku betol2 tak faham dekat lecturer2 yang suke buat keje last minit ne..
aku ingatkan stdent je.. rupanaya mereka pun sama...
ishhhhh... tolong la.. xtau rase ape ne...

sekarang bertarung tuk 3 paper
harap2 ape yang aku jawab time final tadi 
dapat membantu
luluspun jadi la..

nota kaki : sangat sedey sekarang ne

2 comments:

Novelgurl said...

almk..takutnye kalo dpt lecture cm tu nnti..

Si Gadis Pipi said...

xpe jgn takut..usaha tangga jaya...