Saturday, January 22, 2011

Be 500 FOLLOWER :)

/hihi
salam.. 
rezeki berblogwalking malam tadi.. gadis lesung pipi
be the 500th  follower to littlefya..
i got the award from her..
TQVM to super duper cute littlefya...( eecehhh..kompem kembang die ne :) )
/omg terasa diri ne dihargai../please


tengok2...haaaa..okeis kat atas tu la award yg gadis dapat... cute bangat..surplus cantik sangat2.. /wahaha
blog littlefya  ne comel la..simple..nice..yang best nye xserabut... /sweat so tenang je nak tgk ape yg die tulis ( kene puji extravaganza cikit ne mana la tau dapat hadiah extra)..kan2..cepat2 angguk wahai empunya blog..sbb gadis dah promote ur blog..( /wahaha tgk gadis dh buat mcm ape yg owner blog nak ) :) kalau tak suruh pun mmg nak pui lambung-lambung la tinggi-tinggi... 

mai ramai2 terjah klik SINI 

/bye
 




   

5 comments:

puteri ain said...

award yang comel ! :)

fya zainal said...

okeyh ni percubaan ketiga hendak mengomen
sgt benci line tenet ni
kejap2 jha putus..

wokeyh!!!
thannnx dear sbb jadi follower
dan thannnnx sebab buat entry ni
stay cute girl~

hamzah ian said...

oh gadis ada lesung di pipi..

Si Gadis Pipi said...

puteri ain :okies sila mintak pada fya juga..4 the cute awrd

fya: hehe tq... usaha tngga jaya.. hehe

hamzah : hehe..kam nak ke pipi saya :)

~~su manje~~~ said...

salam ziarah di t/hari sis