Wednesday, January 19, 2011

yahuuu...huhu

/hihi
/please

salam semua.. malam ne ape la pulak yang nak  aku karutkan ye.. /blur ate kamu saya ne tak pandai nak bermadah2 pujangga... melayan perasaan buat ayat mcm karangan zaman sekolah..
cume nak bgtau rasenye...
bile aku dh mkin rajin buat blogwalking ne.. aku bce2 entri kawan2 aku..
aku dapat rase yang.. blog aku ne aku tak tau ler  nak aku ketegorikan blog ape tah...
keje aku mencarut mengomel haha  /wahaha..cerita blog yang tak ada isi.. malu nye...
tapi malam ne rase nak talk about :

KEPERCAYAAN

aku nak tanye korang.. sejauh mane tahap kepercayaan korang kat orang sekeliling...
kat bf korang, kawan korang..kawan merangkap kawan baik korang... orang yang korang sayang la senang cite... macam mana nak tanamkan kepercayaan dekat mereka-mereka ne..
susah kan nak percaya kat orang yang pernah tipu.. penah buat kite kecewa.. so sekarang ne aku nak tanye korang macm ne nak tanamkan nak semaikan rase percaya ne balik... korang ade idea tak ???..
mesti korang tertanye2 nape aku mengarut mencarut cmne... entah la.. aku pun tak tau la..
cume aku nak mintak la jasa-jasa korang..kalian2 yang aku sayang :) with love ne yang bace ne kalau rajin..
bagi2 la komen2... heeeeeeeeeeeeeee

/bye

~selingan~
hahaha..
nak jugak perasan...





4 comments:

hiro said...

uji la dlu...keh2.

KinosKoko said...

masa kot yg akan menentukan..let the time heal dulu..

Si Gadis Pipi said...

btoll..saya sokong kamu2...

~~su manje~~~ said...

salam...su singgah di tengah malam disini ..jengguk gadis lesungdipipi....