Sunday, February 13, 2011

having a great day :)

/hihi
salam semua.. maaf yer 2 hari xbuat blogwalking /please
gadis baru je smpai ke teratak ilmu ..:)

having a good day before caming to kota sintok ..uwekkk :D

having 2 story :)


First story :)~pertukaran header~

cubeee tengokkkk header cik gadis..haha cik gadis dapat header baru dari ayin molek comell loteeee :)
sila puji die banyak2 kali okeyyyy..sebab die sangat la baik hati buatkan header act gadis xpenah pun request :)


header lame

new :)

second story :)

having a good photoshoot

with my lovly friends :) owhh /please saya sangat rindu telatah mereka :)
Liyana : Hanna: Ayn:... Tq so much spends time with me... having jerit2../wahaha sangat teruja



at my house :hana farhana:hana liyana:hana aan:..
haha..:)

giler... aku mmg jerit kau2 la depan umah bila nmpak liyana ~yg tengah 2~ time aku kuar umh bile tgk dorg smpai..
sbb ape..sbb yana ne mmg buat aku suprise gile tak sangka die dtg :)
smpai mak aku punterkejut.
aku siap lompat2 lagi..



ne la cik yana yg buat aku jerit siyess ko mkin cun yana :)

having pose :)

i like pic ne :)

smile :)


lot of luv :)

 nak amik pe 2 yana :)

comel xx..sila la ckp comel :)

sangat cantik ciptaan tuhan :)

/bye

uppss lupe 
our photographer okiess:)
ayn

/bye

7 comments:

yanarab said...

sgt santek lgi tomey..

siti suraya said...

pantai remis kuala selangor kahh ? wahh , sy suda folow blog ini . folow sy mula eahh . sy orang baru .
sukmarizanaliya.blogspot
trimas (:

Misz-sakura said...

hye cik gadis ! =]

hontoni arigatOu follow sy ye nak follow awk jgk tapi skg blog ad masalah x dpt follow org huhu sdey ='(, x settle2 pon lg probs tu, sory eyh? and thanks again . . .

cikAna said...

cntik posing... :) comel2 smua,

Anonymous said...

sgt2 suke entry ini... =)
~hanna farhana said~

Cik Cammy Lia said...

wah 2 2 ade lesung pipit..i like it

nuzulhawa said...

heheh ~! kat pantai remis remiss ekk ? chumelll .. =))