Sunday, March 20, 2011

~aku taknak mengharap~

/hihi
cmne korang2 semua sihat kn.. korang tau x mcmne rasenye bila kite jatuh cinta tuk kali kedua..???/wahaha
gadis tau korang mesti lagi banyak experience kan2.. tok sah tipu la... now ini lah yang aku rasekan..
ye.. gadis takut nak iyekan rase hati ini.. wahhh gituu.. but gadis dah rase mula sayang sikit kat "muncit"
mula-mula macam suke biase2 je.. tapi xsangka lame2 terase len.. i want care about muncit bcz he care about me..ohh no.. but how can i tell him.. ??? gilee malu la... gadis taknak mengharap... gadis takut kene tinggal lagi.. ohh no...ape patut gadiss buat ne.. sebab die always say jangan takut... gilee sape tak takut aku takut bende lepas berulang balik.... "muncit" gadis nak "muncit" tau... yang.. org dh ade cikit perasaan kat "muncit"...tp klu muncit dh jumpe some 1 len bagitau cepat2 tau.. sbb saya xnk mengharap... waaaaaaaa/omg

: terasa jiwang karat tibe2:
/bye

3 comments:

~Nana 귀여운~ said...

hehe, memang indah bila kita terasa jatuh cinta pada seseorang, lebih2 lagi orang yang kita betul2 cintai kan, tapi lebih indah kalau orang yang kita cintai itu sangat sayang dan cinta kita juga, kalau dia x bagi respon kat kita, so better kita diam dulu kayy :) walau apa2 pon i wish u gud luck :)

yanarab said...

bahagia bff saya skang..da mampu t'senyum spt biasa..alhamdulillah..

keynah said...

Saya tk suka perasaan tue!!
Saya benci!!kenapa saya jumpe lelaki pengecut!