Thursday, June 16, 2011

nak makan donat!!

 assalammualaikum semua kawan-kawan .. alolo.. sihat tak hari ne, korang tengah buat ape tue?? makan donattt nak sikit, boleh la tibe-tibe petang-petang ne aku teringin makan donat ne, tak nak donat yang ada gula 3 sehinggi kat pasar tue, nak donat ade cokelat-cokelat ade wane -wani kat atas di tue, aduhh ngidam nak makan donat pulak,
pastu aku terus amik phone aku kol b.... ade la lebih kurang kat bawah tu la ayat sedeh aku buatsebab nak makan donat punye pasal

" B rasa nak makan donat yang ada cekolat-cekolat la kat atas dia tu ..^ ^..."
"donat ape tu Ny??? "
" alaaa B donat yang ada kat Ou tuuuuuuuuu"
"ngade la Ny nie, beli je kat pasar donat 3 sehinggit 2 alaaaa yang ade cekolat-cekolat pun ade kan"
"alaaaaaaaaaa, B nak BIG APPLE  kui-kui"
" semalam g Ou tak mau makan... sekehhhhh kang ..errrrrr"
"nnti kita g beli, B kan keje ne"
"horeeeeeyyyyyyyyyyyy"


aduhhhh teringin bangat nak makan donat tue, ne dah kes macam mngidamnak gemaokkn badan dah ne,
kemarin kuar jalan-jalan takmau makan alasan tak mau makan la nnti gemuk


 aduhhh google pic jumpe pulak mmg donat peberattttt aku ne, terlan air liur terkecur je tibe, kalau la kat kuala selangor ni ade dah start enjin kete dah aku g beli, kalau ade poket doremon kan bagus.. waaaa mau donat...
:
:
 : 
ling
:


tapi taknak dunkin donat



tata....LOTS OF LUV.. muaahhh



4 comments:

ツCik Ch0kiEツ said...

yummy !! errr. alorh mengidam lah pulok tgk donut2 ni.. dah lama x makan dunkin donut.. hummm sedapnya alahai :D huhu lapo2

Ratu Lissa said...

alamak, si gadis buat saya terliur :p

syafiqakarim said...

big apple lagi sedap dari dunkin.
tapi krispy creps lagi sedap dari big apple.
kahkahkah...

ish...rs nak plak.

bungaitucantik said...

terliur plak tengok..