Wednesday, April 14, 2010

aku rinDu

hoho...
.

Malam ne terasa rindu sesangat..entah kenapa tibe aku teringatkan sahabat aku Norazimah Norman @ ella...
mesty die bz skg ne..aku dh lame xmsg dengan die,,, tah la rase nk meleleh airmata aku skg nehhh...
Ella aku xtau nape aku rindu kat ko,,,aku rindu nk borak, hang out same mcm mase dulu...aku tau andai masa dapat aku putarkan balik aku rase ko la sahabat aku dunia akhirat.. tapi skg sume xmcm dulu....
aku tau msing ade kehidupan sendiri kan...

aku tau ko cibuk dengan bisnes..org bz katekan....tah la aku cme nk ckp aku rindu nak borak2,hang out dengan ko... tah la ko tau x aku klu boleh nk satu hari 2...ela sahabat aku yg mcm dulu..no talking about bisnes bile ngn aku...aku rimas la..bisnes duit..bisnes duit.... bagi aku semua 2 xsame dengan kasih sayang sorg sahabat..

aku faham 2 lah dunia ko skg...tapi aku cme rindukan zaman kite fun yg dulu2..semua 2 kenangan bagi aku...
harta boleh cari tapi kasih sayng antara sahabat adalah satu anugerah yg terindah dari Allah...

aku btol2 terkilan sgt xdapat snap  pic ngn ko time konvo 2...
serius wehhh aku bangga sgt kwn aku best student tau....ak bangga yg teramat...
tapi aku dapat rase persahabatan kite xsama mcm dulu kn...
btol x...
aku dh jadi kekok nk share cerite ngn ko....
aku bkn ego....tapi aku xtau mcne nak dapatkan blek cemistry aku ngn ko mcm dulu...
aku bangga ko berjaga..aku xpenah dengki even aku xjoin ngn korg dalam family Avail....
tapi ela ingt la bagi aku duit bkn segala2....sebab kasih syg antar sahabat 2 yg lagi indah...

Ela Aku Rindu Engkau...

No comments: