Wednesday, November 24, 2010

Enti Kosong ??

salam buat semua.. kah2

... errghh apa pasal la tiba-tiba gelak ne.. owhh rupa-rupanya sindrom bosan ketegangan ketensionan datang kembali.. musim-musim exam la katakan.. nak buat macam na dah tanggungjawab iye... tu la masa dulu time keje sibuk sangat nak sambung blaja..merengek2 kat mak cakap 
" Mak napa Universiti ne tak pangil2 kakak masuk ne?".. haa bila dah dapat amik kau.. bosannya.
bosan sebab uikkk dah berapa tahun la cik gadis ne blaja.. 3 tahun diploma skg 4 tahun degree.. adehhh lama gitu.. nak buat macamne ne la yang dikatakan rezeki..~ ngehhhh sambil tenyeh mata mulut~... patutnya cik gadis kenela bersyukur.. btol2 x?... err... hari ini rasa nak mengarut-karut cikit-cikit je.. ngehh
haha ne gara-gara banyak sangat study la ne.. otak pun rase macam dah jem..
ohhh roti dimana kah kamu.... saya ade jem.. waaa tengak la aku dah start mengarut...
sebab dah bosan dan terasa apa yang dibaca tak memasuki otak.. cik gadis terus la buat blogwalking..jalan-jalan pegi blog kawan cari-cari ilham baru.. wahhh rupanya terasa sangat2 la kerdil diri ini.. memang terasa ketinggalan zaman tok kaduk la.. nak tau tak sebab apa sebab... ohh sebab bila tengak blogger ne umur mereka masih la muda-mudi.. ada antara rakan blogger gadis ne baru lepasan PMR.. 
woww dasyat sungguh la.. budak-budak sekarang ne
semuanya celik IT...masa zaman dulu-dulu mane la cik gadis ne pandai berblog.. budak kampung kan2.. wahaha.. mana la ade intenet kat rumah macam budak2 zaman sekarang..
waa cara cerita ne macam la aku ne dah tua ~ngehhh~ cik gadis ne start berblog pada januari 2010..masih baru kan2 masa tu saja2 buat blog ne.. xde niat ape2 pun.. tapi sekadar jadi silent reader lorh.. cuma sebulan dua ne je yang berkeyakinan rase nak sharing cerita ngan korang semua.. 

iklan

"saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan"


cik gadis mula berblog ne pun sebab cik gadis sangat suka tengak blog adik beradik ne kalau korang ne berblog xsah la xkenal depa2 ne

cpm 


irene nadia marcello 

 ~saya amik dari pic blog die..minta maaf ye~
comel kan dia ne..
saya baca cerita dia dari 1entry- now~

tak kisah la if dia xfollow saya pun tapi harap2 one day nnti dia akan datang jenguk blog saya.. and one more thing dia ne pandai berfesyen..orang putih cakap stylo.. apa kata korang g bukak blog irine ne sure korang akan like page dia and nak bace kisah dia.. 



ha..ne yang kedua..inspirasi gadis
wahaha.. ape lagi kalau 
bukan si manis 



~adik fatin ne manis sangat-sangat~
cik gadis sure la korang2 pun suke g blog fatin ne kan
aku rase ramai giler promote blog die~ngehh termasuk la cik gadis~
malas nak cerita panjang2 korang g la sendiri tagk blog die.. haha
sumber inspirasi dalam berfesyen.. haha


sebuat pasal fatin liyana ini..actualy.. cik gadis telah mempromote la blog dia ini kepada rakan cik gadis...ohh


cik hanna farhana
~dia tak ada blog okey penat dah paksa dia buat blog~ngehh
cik ana ne memang kaki shopping wooo... pantang nampak barang comey2 sume die rembat.. memang best la kawan dengan dia...~kawan dunia akhirat ne~ ..
sebabkan blog fatin liyana la cik ana ne telah pandai berfesyen.. haha.. cik gadis juga la yang biasa-biasa.. haha.. nak nengok dak pic cik ana ne...

taraaa



so stylo kan2 dah macam artis kawan cik gadis ne.. haha... punye la perubahan yang drastik..haha
bak kata kawan cik gadis "kalau la aku laki konpem weyh dah terpikat" haha.. ne sume berkat toturial blog.. lagi satu orang cakap kalau kita nak berfesyen tak leh sogan.. haha
cantik sangat-sangat ana..




dan akhirnye saya pun nak menyemak tunjuk muka yang sangat2 biasa..
cik gadis lesung pipi




tapi cik gadis sure la.. entry yang cantik2..bloger yang tulis cantik2 mesti ramai pengikut kan2.. huhaha.. bila la cik gadis nak dapat pengikut ramai macam dorang2 ne.. sapa2 baca entri ne rajin2 la kita bertukar2 cerita..

nota kaki :
Jom Jadi Pengikut cik gadis... promote diri pulak dah
~kan2 dah cakap entri ne kosong ~zero~ haha xde isi~ sekadar mengarut di petang hari..;))









3 comments:

Un Phat Lee said...

memang sah lu banyak study nih.ehe :P

*luv Syahnia* said...

hihi tak slh prmte blog sndiri kak.. ;P

Si Gadis Pipi said...

un phat lee : hehe..haha

luv : haha..malu ne ;)