Monday, December 27, 2010

uPdate baru ;)

/hihi salam buat semua rakan-rakan yang cumel2
almost 1 week la rasanya gadis tak sempat nak mengupdate blog ne..
almaklum la busy bebenor busy dengan berjalan-jalan la kononnya
alahai bukan la berjalan mana sangat pun sekadar berjimba-jimba bersama-sama adik
anak buah  dan kazen-kazen kesygan cik gadis../wahaha
menjadi prang yang paling kuat dalam majlis.. waa majlis apakah itu??
jeng /omg
..
..
..

 ada la.. tggu tau

harini nak sharing cerita jenjalan gadis bersama-sama dengan ank buah comel..
penat dan sonok la sesangat nye.. tengak ayat pun dah macam ape je..
sonok dapat jumpe ci budak CoMel Arwisy.. mama ann suka la n plus++
teruja lagi-lagi bile dengar darwisy says : "big lorry" "small lorii" "buss"  /omg comel giler dengan
pelat-pelat die.. pandainyee... tepuk tangannnn.. sume /blurr

hehe... selasa lepas sempat lagi shoping+ jalan2 sakan with my kazen ne cikgu asheeq..
isninnye dia cal " aan nak ikut tak sok kak asheeq nak g jalan2 cari brg"
cik gadis pun ape lagi..hehe terus je la "says ok2 malam nnti aan confirmkn ye :)"
sok pagi2 dah bangun tito awal saaa... alasan bila mak tanye sebab nak g jalan-jalan ngn kak asheeq
haha..gile awal bangun beb.. ne sume sebab nak g jalan kalau tak jangan harap la.. /wahaha
gile pemalas kan2../omg
pehhhh   memang penat gile la hari tu mana taknya Pagi-pagi dah sampai jalan TAR ( Tunku Abd.Rahman) perghh m.cik2 tu pun belum siap lagi nak buka kedai..pastu SOGO sekali okey..pastu g mane ye owhh
OU ~ One Utama~ pergh time2 lunch hour dekat setengah jam nak cari parking ne sume gara-gara
my kazen ne nak belanje makan KeNNy RoGes... tQ kak Asheq ngn abg Asrul
luv u la muahh...

lapaq giler dah ne.. terliur sangat :)

ne la cicomel darwisy :)

with his Bonda :)

tengok la sedap giler die isap ice 2
pastu siap cakap
"dap dap cold"

me n kak asheeq
asal muka aku nampak besaq ne..

my little sis oke ;)

ne la kak asheeq+ abg asrul
shassey belanje ye
nnti cik gadis belanja
plk..kah2 tah bile la..
ttgu mkn nasi minyak ye :)
kah2 /wahaha

dan yang paling sadis tak best sekali 1 bende ne..pas makan terus g ikea
bile sampai ikea dah halfway jalan2 ne.. kat Ikano baru cik gadis perasan
weyh baju.. cik gadis tetas ok..tetas di bahagia oerut die
aduhhh
macamne ne...
sudah mud shoping hilang kot

/omg

waaa mau di tutup pakai apa ya..
owhhh last2 cover
pakai beg gedak ikea tu..
geram gile..
dah la bajet manis siap ade riben ribon kat kepala ne
tibe baju koyak..
patut la orang dok pndang2 ok..
malu..nye ingtkan pandang sebab comel upenya
koyak baju..  maluuu
tapi xla over sangat n obvious sgt ok..

/wahaha

tapi aku rase tak jelas sangat la

haha..
tengok2 tonjet2 

oke la /bye
mata dah ngntuk ne..
nnti kite smbung cerita ok..





   

2 comments:

*luv Syahnia* said...

amboi berjalan sakan ;)

teruslah akk shoping baju plak
dpt pkai baju baru..fresshh dr kedai..hehe

Si Gadis Pipi said...

luv : hehhe,,,.malu la..cek..