Monday, December 27, 2010

Jalan-Jalan Part 2

okey harine nak sambung cite2 jalan-jalan lagi
gila hari-hari berjalan kot last week..
now nak sharing cerita jalan-jalan jimba-jimba with cik Hanna /wahaha

second round to go to JALAN TAR  & Sogo again.. /omg
menghabis kan duit okey..tapi yang bestnye puas gile la.. boleh cari boleh dapat
ape yang cik gadis ngn hanna nak.. /wahaha

hanna kalau kamu bace entri ne sila anggukkn kepala kamu itu yea :)


hehe.. malunye bile tengok pic ne.. huhu konon2 nak posing depan2 orang ramai.. /wahaha
padahal xreti posing.. hehe.. tapi paling syok nye kitorang sanggup kot x lunch sebab bila dah nampak shwal2 yang macam2 fesyen depan mata waduhh.. sampai perut pun jadi keyang beb..
best giler la layan ana shoping ne.. ape aku nak die pun join sekali beli.. kire test sama la...lalala


dah penat ronda-ronda 1 masjid india. terus cik gadis ajak hanna g food court sogo jela.. sebab dah xde choie nak makan ape..lapaq giler time 2.. hehe.. makan dan makan .. and then.tahu je la kat sogo macam jenis promoter dok datang kat meja makan ne.. mula-mula de 1 akak ne datang  ayat die best die
" dik penah dengar tak pasal kupon pizza free" ala akk saya dah tau dah tektik akk tu.. haha xlayan la
then datang lagi sorang mamat ne.. ayat die baik punye " dik boleh abg dok kejap" then cam biase la orang marketing ne mulut die manis.. sama la macam aku../wahaha die keluarkan perfume perghhh Ralph Polo Lauren okk..
aku mmg la suke perfume ne.. nak beli selalu xpenah dapat offer.. aku dh servey RM230 ok..
dan2 la mamat ne ley bukak cite die keje ape tah kat sogo 2.. tapi die nak bagi discount 40%  but if we are student got 80%  syarat tunjuk id stdent ok..cehh betol ke ne.. tah2 mane2 la mamat ne rembat perfume ne kn2..  bila cik gadis tanye original.. then tgk2 kotak die mmg ori...  ape la cik gadis terus say kat hanna..
"hanna i like la"
hehe mamat tu bagi RM100 for 2 bottle ok.. 100ml... hehe mane nak dapat.. rembat je la.. hehe
nasib la cik hanna ne ok.. hehe tengok2 btol tak ape aku beli die pun beli jugak.. hehe dah bau sama..
sama pun sama la.. asal tak bau kambing sudeyyy.. /hihi



ceh.. ne sume gara perfume la ne abis xley shoping kat sogo dah.. hehe.. ishh ne myb comel sangat-sangat kot
sbb t ramai promoter datang meja kami ne.. /wahaha gile perasan.. /omg mana taknye ana dengan warna pelangi die ok..siap ade riben ribon lagi atas kepala.. aku pun sama tapi biase2 la.. kuii.. xcaya cube tengok
pic cik gadis 2..tp still xleh  layan fashionalista ok.. macam pic bloger len yang giler fesyen yang i like gilerr tgk..

n last destination is Jusco Bukit Tinggi okey... sebab cik gadis mintak ana belanja
TAKOTAO... heheh suke sedap sangat2.. kih2..





oke 2 aje /bye






/bye





   

3 comments:

shazika said...

best gler kan shopping kat jalan TAR..
tempat feveret sy dan kwn2 time ada duet

zOeY zAu YaH said...

Tingin lah nak shopping kat jln TAR..
eh follow me back ya zoeyzauyah.blogspot.com

Marya Hana . said...

i memang hantu tako tao. keh keh..
sedap gile..... kan..?
nak2 kalau mayonese byk !

meh jengok blog i.. :)
1st time jengok sni..