Monday, January 3, 2011

mOOd Baru :)

/hihi
assalammualaikum semua
lama rasanya tak mengupdate blog kalau ada pun jus blogwalking 2 3 je..
tapi sempat juga la menyemakkan diri dekat blog JejariRuncing.. hehe saja nak menyemakkan dekat blog awek
si Fahmi.. hehe.. tibe2 die jadi pemes kn2... hehe.. selamat tinggal tahun 2010.. tahun yang penuh duka
sedih tawa gelak manja mencari erti diri dalam kehidupan.. berpisah bersama.. ohhh semuanya telah aku tinggalkn../bye
selamat datang tahun 2011.. umor aku pun makin meningkat 23 tahun beb tahun ne /please /XD
cepat gile mase ne berlalu  dan ramai jugak la tahun 2010 menyaksikan kawan-kawan
aku dah mula bergelar tunangan orang.. aku?? entah la../blush
tapi tahun 2011 menyaksikan hati aku telah kembali pulih owhhh../sweat
cik sayang dah mula sedar akan kesilapan.. juz wait n c ye /nobigdeal
ade jodoh tak kemana /hihi
yang paling seronok sangat-sangat dapat p berkelah bersama dia so sweet honey even sume ne tak dirancang
ehh.. kawan0kawan yang kenal aku mesti tertanye sama la honey aku sekarang ne ka..
/wahaha suprise je la.. maaf ye..
dan yang paling ketara perubahan style..wahaaa.. n im more confident with my style ok..
tudung riban-ribon..
pejam celik pejam celik setahun tak la lama mana.. aku juga dah masuk sem 2.. wahaha
macam xpercaya je.. ohh Sintok nantikan kehadiran ku..

buat kawan-kawan sekalian.. salam persahabatan..

motto terhadap blog 2011 :
aku nak bersahabat dengan blogger-blogger 
harap2 korang0gorang sudi ye singgah teratak gadis pipi../please

time majlis ay cousin ein's engagement ok /hmm


 iman ne saja kn2 nk maje ngn mama ann


ini la my cousin ein okey

to ein : i ne back bone okkk.. /wahaha u kene tulun i plk time turn i smpai yeye je.. tah2 u bawak anak dalam perut time 2

 hehe my face lok so peel without using any makeup ok.. dah nama pun back bone../wahaha mana la sempat nak touchup2... hehe terima la seadanya.. mana taknya dah berkampung 2 days  kot kat situuu..

 tengok2 caya tak tudung pun xsempat kot nak bela...
ala2 aku sure la.. time aku engaged nnti
aku akn pastikan aku x senyum macam ne
buruk seyhhh..kah2..


1hb 2011


okey meh aku kenalkan kat korang.. nama yang tengah cengeh2 kat atas ne aiza oke..upss bukan aiza oke tapi aiza wakhid.. nak tahu zaman sekolah dulu dia la yang paling tak suke bila kitorng kenen2 kan dia ngn laki tapi tup2.. die yang tunang dulu dari ekin yang mengerayam  /please ekin jgn nak jeles aan jgn nak jeles juga k..
ekin turn aiza sampai dulu oke.. ne semua berkat doa2 zaman sekolah dulu

"aku rase orang yang tak da bf ne la yang kawen dulu" perhhh amik koooo... masin... /wahaha

act, jodoh aiza sampai dulu.. ketetapan tuhan tak sapatau..kn2

congrate to aiza n fiance die..lupe nak tanye nama sapa...oppp






/bye

2 comments:

Si Gadis Pipi said...

this pic not editing.. siyes..muka poloh2.. /wahaha

~deashuQin~ said...

jum. jum jadik kwn. heee~