Sunday, January 30, 2011

Dinner Amal :)





    
salam buat semua :)
/hihi /hihi
lame dah tak sempat nk buat entri even entri pendek pun.. acusss 
nak kata bizi xla bz sangat cume.. masa membataskan..:))
ecehh.. ayat2 stdent mmg mcm 2..
act, entri kali ne nak cerita nak sharing pasal dinner amal..
dinner amal ne kire mcm kite buat2 mkn2 sama2 dengan mereka2 yang tak bernasib baik..
28hb jan 2011 warga uum ne buat 1 dinner amal untuk anak2 yatim
aku dengan bai hati dan murah rezekinye /please datang untuk meriahkan dinner amal 2..
yelakan dah name pun dinner amal kene la pegi ngn hati tulus iklas.

perasaan.. tersangat tersentuh bile tengok adik2 kecik ne.. sungguh..
kadang2 aku tak sanggup bygkn kalau aku ada kat tempat dorg ne..
betapa mulia nye org yg tubuhkan rumah amal ne.. /please
airmata ne mcm nak jatuh tapi tahan je,,, huk2..

tak mau la bebel panjang2.. 

cume nak bagi nasihat: jage lah ingtkan kaum keluarga kita adik beradik kite dan yang paling penting ingat kedua ibu bapa kite.. cube bygkan kalau mereka dah tiade xde sapa yg boleh kite panggil ibu,emak, mama, ayah abah...

nnti gadis bubuh pic gadis ye :)

5 comments:

.vna erman. said...

blog walking :)
my http://www.vnazone.blogspot.com

♥ AyaHikari ♥ said...

.bleh la sy juin dinner tu len kali.ekeke.. :p

aliefcmoi said...

kalau dinner tu,,jgn lupa simpan sikit mknn utk alief..hehe..gurau..ehe..hye awk.kalau awk free,,dtg la singgah blog alief pulak..kalau awk rasa best,,follow la alief..hehe..kalau tak best,,jgn baca..tapi butang folllow tu tekan juga..hahaha..gurau je..dtg taw..hehe.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

Ain Atika Zailani said...

aloohhh x mo a cakap macam 2...sedih dengar nasihat macam 2..sob sob.

PendekarPetai said...

aku aku tak tau pasal dinner nie... demmnn.... bab mkn2 da terlepas....