Sunday, February 6, 2011

salam :))

salam buat semua ;)
rindunye... /hihi
lama rasenye cik gadis tak tulis entri ne.. /omg /please langsung xde kesempatan nk usik.. dekat 2 hari jugak tak buat blogwalking sori /please kawan2.. maafkan gadis ye...pease/
act gadis baru je smpai kat umh 3hari yg lepas sebb cuti semesta
jadi masa manyakkkk la dihabiskan buat yang tersayang..family tercinta.. jumpa nenek
jumpa mak cik..saudara2.. /wahaha baik kan2 
rindu sama mereka semua...

okey la arine tajuk entri gadis pasal nak mintak opinion jujur la dari kawan2 yang iklas hati blogwalking kat blog aku ne :) tq yang teramat sangat...
what in ur head when a girl used riben2 kat atas kepala, act mmg gadis pakai riben atas kepala tapi ade jugak mulut tak best tegur..huhu tak kurang mata yg memandang  myb dgn pndangan n persepsi yg mcm2 kot lantak la.. tp aku bebel pnjang2 pasal riben ne bukan ape..act kawan2 aku kat u dok sibuk suh aku cari riben2 ne pas 2 jual kat dorg../wahaha makne nye ade demand la kn2  so aku nk buat bisness agak2 laku tak yer ..hahaha :) 





:)
  so ape korg pikir2 pasal gadis riben kat atas ne n gadis kat luar yg 
pakai riben2
is't
cool
or
Gedixx

/bye

6 comments:

SPEK HITAM said...

ni gadis riben namenye. hehehe. cute cute :))

topimagine said...

kalo letak bunga lagi cun kut.. huhuhu :)

cik mun said...

comel la..hehe..

yanarab said...

tomey klu da reben..hihi

Si Gadis Pipi said...

spek hitam::cik mun:yana:top: tq sgt1 :)

~aYeeN & SuE~ said...

hye,,,
dr smlm nk komen kt shoutbox xley.sbb de nuff tu..or sy yg x pndai nk cri ruang tu komen..tp xpela..kt cni pon bley kn.
pic2 u very cool la..n berani tuk tampil lain.bg i nice jew..:)