Monday, April 18, 2011

~keanggunan hak milik setiap insan~

salam semua
/hihi
:) :)
hari ini nak senyum banyak2 la..terajin la sangat nak update :)

jom.cik gadis nak sharing story mori about cik gadis ne :)

kui2../omg ape perseption 1st u all tgk pic ne..haha mesti ade yang kata tembamnye ..hahah..pic yang muka yang sangat bulat adalah pic setahun yang lalu... gile muka macam  kentang kan2... mane la bf xlari..haha yg baju ijau 2 pic baru gadis.. haha amacam dh susut kn2 ..pipi yang sangat mok itu..
/haha

ne sume berkat rajin sapu krim yusmira n kapsul dia mcm yg gadis cite b4 ne n men badminton ++ jalan2 keliling kampus

 but  cik gadis nak sharing lagi 1 produk ne.. kirenye bagi manfaat la kat gadis..rase macam orang yang sangat tamak pulak if xshare satu bende yang sangat baik terutama tuk kesihatan kan2..
sangat baik tuk kesihatan tak kire la laki or pompuan..

okey la..if tunjuk je tapi x bagitau ape kebaikan die pun mesti xbest kan..
lets gadis cite meyh..


~ne la rupe detox foot gold slimming ~

~sori pic x berapa jelas~

kesan selepas penggunaan selama 8 jam pada waktu malam..

~toxic badan anda~


bila dah tgk pic kat atas 2 msti korg tertanye kan2..ape kebaikan produk ne..

Sesuai Untuk: -
 
1. Siapa yang ingin menurunkan berat badan

 
2. Siapa yang sembelit, nafas/badan/kaki berbau

 
3. Siapa yang sentiasa menghadap komputer, mempunyai tekanan kerja yang tinggi, selalu terkena radiasi

 
4. Berdiri/berjalan dalam waktu yang lama

 
5. Leher/bahu/pinggang/kaki sengal/sakit

 
6. Kedua kaki penat/lenguh


kesan-kesan yang gadis sendiri alami:

1- senang bangun pagi
2.badan rase sangat segar
3. kulit muka gadis tidak kusam dan jerawat degil pun sukar nk kuar..
sebb dia dh tarik toxic badan..

~penggunaan selama sebulan~


oke2... dah tau kan kesan yang gadis alami.. mesti tertanye2..mane nak dapatkan produk ne..
wala weyhh..senang je..bagi kwn2 gadis ley sms no hp gadis
kwn2 uum ku jual true by bilik..

:)


~keceriaan wajah gadis selepas guna ~

1 comment:

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca entry!
meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com