Thursday, June 23, 2011

facebook Vs Blog

muka buku atau lebih dikenali sebagai facebook dengan nama singkatan beliau fb sangat lah femess amoesss macam biskut famous amous tu, kalau orang yang xde fb ne kire mcam pelik jugak la smpaikan budak-budak umur dorang 5 tahun pun ade okeyyyyyyy!!! /omg oke lah fb bagi aku hanyalah tempat untuk sharing about status harian kite dengan kawan-kawan yang rapat atau dalam istilah yang tak belagaknye approved orang yang hanya dikenali atau agak-agak yang aku rasa selamat untuk approve, ada juga yang aku ignore orang yang aku kurang kena tue, aku punya friends dalam fb xla ramai sangat mungkin sebab aku ne low profile kot /wahaha gile perasannnnnnn..atau mungkin kawan-kawan lama aku tak hinggat kat aku kot ..argghhh!!! xkisah la asalkan aku tak menjadikan tempat fb tue untuk bermusuhan... setuju kn!!!!!!! sila anggukkn kepala.



dunia yang aku baru kenali setahun yang lalu tapi baru bergiat aktif sejak 6 bulan yang lalu, wahh!!! dua yang asalnya aku hanya menulis untuk luahkan perasan kot, kui2... tapi sekarang ne dah macam satu hobi and yang paling best perasaan b'blog ne lain la xsama macam ade fb, masa mula-mula blog dulu alahai terharunya bila ade yang sudi follow blog aku ne, terasa macam baru lepas jatuh cinta !!!!!! oyeeeeee aku sure la korang pun rasa macam 2 kan-kan!!! :) semangat nk g blogwalking pun makin bertambah, apa yang penting aku tak kesah neither blog yang aku follow tue pemes o tak pemessss, tapi kalau dapat follow blog yang byk sangat bagi toturial, cara fesyen, info-info kire mcam satu advantage la kan, yang tulis cerita peribadi pun aku suka,


mcm blog fatin liyana & irine nadia dorang pun just story pasal life dorang je tapi kire macam ade aura tersendiri la kan cara dorang creat ayat pun best je baca samapaikan ramai orang yang tunggu cerita baru dorang ramai la blogger lain yang best aku sure kalau korg kakai blogging kompem tau la kan2....

buat semua rakan-rakan blogger teruskan b'blog selagi termampu, ahaks cik gadis sayanggggg korang, muahhh, sekian..



4 comments:

misya mialen said...

salam gadis berlesung pipit.comel;D

tqvm dtg blog sy;D sydtg jenguk blog awak, sy pun tertarik;D blog ni memang bt ketagih kan.best gila.sbb dari blog la kita blh ketahui cerita2 yg kita tak tau;D.teruskan bt entri yea;D

have a nice day;D

misyamissyou said...

keep blogging ya! :D

Elie Lily said...

i takde facebook! hanya ada blog! teehee! :)

shaumie said...

aan aku xpandai hias2 blog cam ko. hehe