Sunday, June 19, 2011

Mc Donald!!!

aloha..semua, alaaa tbe rasa lapa la plak, teringat dekat gcb buger makan kat McD kuala la pulak, melelh leh air liur bile malam-malam ne perut bunyi KrUkkKK-KrukkkKKK adoii kene tahan nafsu makan ne kalau tak aku boleh membesar bagaikan belon yang kene isi ngn gas pastu korang bayangkan la yang aku ne terbang-terbang lepas tue BOOOOmmmmmMM- opocootttt meletopp- hahhaha /wahaha

aduhhh boleh putus urat saraf ne kalau pikirkan pasal makan , masa burger ada depan mata cover-cover makan seketul dah kenyang bila dah balik umh baru je buat 2 3 keje dah teringat gcb tadi, Nakkkkkk!!!!!! sila cepat belikan untuk saya

okey la aku nak tanye pendapat korang-korang semua antara GCB burger mcd Vs Prosperity Burger mana yang jadi pilihan korang??? cepat bagitau aku!!!!! okeyy !!! aku nak bagitau aku lebih prefer dengan prosperity even aku tak suka dengan air dia yang wane kuning 2 oke!!! masam tah la xkene ngn tekak aku
prosperity aku suke sebb die sangat la pedas berasap sampai bila aku makan 2 terasa sangat la kuah lada hitam-black paper- tapi gcb ne biasa-biasa je la bagi aku myb tekak aku je kot..ahhhh haha tekak manusia dan citerasa manusia kan berbeza-beza kn!!! tapi strategi mcD ne aku tabik spring la pandai gile buat promosi burger dorang tu kn...

 oke mane satu pilihan korang , ouchhhh aoooo



* aku sure bila korg bace entri o tgk2 pun korg dah melelh air liur so ape lagi jom la kita makan mcD
:)

2 comments:

ShErA said...

alamak... ni rasa macam nk cari mcd ni...

liyana ishak said...

yum2...jd lapo lak..aduhh kne kol 1300131300 ;)