Tuesday, February 14, 2012

Dapur Bersepah !!

wahaha..salam semua, hari ini aku nak updated cite pasal masak memasak aku , okey kali ini resepi dapur bersepah aku jeng--jeng " PIZZA TUNA SOSEJ" make by myself..kih,kih..masak memasak  kali ini aku main cincai je ikut suka aku nak bubuh..kih kih masa aku bukak freeze aku dah nampak sosej and cheese so lagi la semangat la aku nak membuatnya..panas-panas mase aku baked lagi la harum baunya.perghhh  dengan dapur yang sangat-sangat beepah oke...masa ayah aku rasa pun dia cakap sedap.. nak tengok tak ??


macam ini la rupa piza buatan tangan saya amacam oke tak
cheese tu paling aku tak tahan, korang nak rasa walaupun doh bawah agak-agak bantat cikit
ini sume salah mauripan yis okey (dan2 kan)
aku dh uli baik punye beb :)


macam ini la uper nye pizza after baked kih cincai la
aku suka bubuh lada sulah dekat sosej baru rasa ummppp pedas-pedas sikit


puas dah makan pizza buatan sendiri..
you all want to try it..ohh


so ini adalah antara aktiviti-aktiviti masa cuti sem aku, kerja untuk menternak lemak lemak lemak.. yang sangat tepu dalam badan aku yang semakin membesar,korang ada?? tak da kan okey la tata...
alamak jumaat ini dah nak balik uum dah ohh no..mula aktiviti yang semakin mengusutkan telinga dan otak kihkih..
semagat tetap ada impian untuk DL dah temakbul even tak hebat sangat..cayok usaha sem baru







2 comments:

yatie.gendut said...

xtau plak kazen aku ni ade blog...amboi2...wat cheese ye... bile nk wat tok aku ni????

Si Gadis Pipi said...

yatie..hahahah biasa la..kamu nak nnti saya buatkan kat kedai okey