Wednesday, February 15, 2012

Kawan Baik aku dah Kwen weyh!!!

hola-hola.. petang yang sangat sejuk-sejuk bak angin yang datang melambai-lambai..kih2 ape yang aku merepek ne weyh!! okey.. hari ini aku nak la cite ting tong ting talk pasal kawan baik aku dah kawen weyh!!! kawan aku dah kawen, ini adalah kawan perempuam merangkap masa sekolah menengah sampai la aku tahap diploma okey, akhirnya cepat sampi jodoh ela , bunyi kata-kata jelos yang ekin ngn rini cakap kat ela yang dia merialisasikan tahun 2012 yang kami dok gebang masa zaman sekolah dulu, maaii gatal gile kan time sekolah dulu..

jodoh kau akhirnya ela sama dengan man jugak kan, hehe bak kata pepatah " kalau dah jodoh lari dengan sapa-sapa pun jodoh dengan dia jugak" hahahha (xde kaitan dengan pepatah okey) cisss.. aku, ela dengan man sapa tak kenal masa zaman dip be always together nak makan sama, buat asgmnt sama, jalan2 sama, buat keje sama cume tido tak sama okey..betol tak ela n man.. tapi aku memang tau ko memang yok dah lama kan man ngn ela..kih haha aku malas la nak cite sume daam blog aku kang kantoi pulak, jadi sebagai sahabat yang memahami sweet memory aku zipp muluut aku okey..uppss aku still ingat lagi masa kat class pastu sibuk-sibuk je ko man kan nak jugak asgmnt dengan kitorang dengan alasan kitorang best kan-kan..hahahhaa aku tak lupa jugak shah ngn farid nak group bi ngn kitorang sebab kitorang okey sikit bi dari korg hahaha..

betol la kata orang bila 3 orang berkawan akhirnya 2 orang pasti akan jodoh bersama..kih2 dah macam cite samarinda tv3 kat tv tue ape tajuknya pelangi kasih.. tapi kisah aku lain okey..anyway friends aku doakan korg panjang umur and jaga rumah tangga baik-baik, jangan gaduh majuk-majuk okey, pesanan iklas kawan kamu ne..



ingat tak gambo ne kita amik sebab nak g mana tah tapi yang aku ingat kite teman man amik ape tah kata umah sewa dia
(2008)





(ella and man wedding 2012)



politeknik s.alam friends :)

alamak yang tak syok sebab geng budak laki sume tak datang, hampeh tol dorang ne, kalau tak knpem lagi heppening kan.. haha tibe-tibe rindu kat korang semua, weyhh aku nak pesan awal-awal kalau aku kawen korang tak datang siap korang ye.. putus sahabat



sahabat be always forever muka dah besar-besar sume haha tembam maai




okey la dah abis la dah, semoga yang membaca sentiasa berbahagia okey :) tata

5 comments:

nurul aiyOo said...

pic last tuh bopren eyh aan ! kelasss ! ehehhee ! ;p

Ika said...

congrates! :D

misyamissyou said...

waaa seronok nye kawen kan? eh.
ramai gak kawan2 dah kawen ni..tuan blog bilekah?

Anonymous said...

owh so sweet!!tq dear.. Memori kita bersama takkan lupa selamanye.. Walau pun banyak dugaan & rintangannye..yg pasti 'kalau dah jodoh takkan kemana2'..ingat tu.. Maybe u will be next my fwen yg akan menyambut hari bahagia..siapa tau?tp jgn lupa jemput taw.. Nyway,doakan kebahgiaan sy & suami hingga ke syurga yea..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/